MAND&CO er meget mere end lækre produkter! Det er de helt rigtige proteiner og drikkevarer med skum på. Scenen vil være tæt pakket med lækkerier, som skal prikke til mænds nysgerrighed med inspiration og ny viden – og ikke mindst med humor for mænd med stort M.

KL. 17.00 :: KRISTIAN HAAGEN

Senest ankommet på MAND&CO scenen er ure- og vurderingsekspert hos Bruun Rasmussen, Kristian Haagen, som fredag vil give mænd indsigt i urenes verden; Hvorfor er vi så fascineret af urets historie og hvorfor har de så stor status for mange? Og sidst men ikke mindst investeringsværdien i de helt rigtige ure.

KL. 18.00 :: ØMANDS - FRA REVISOR TIL BACONISTA 

Allan Ømand Ungstrup ejer sammen med Mette Hoeing det lille røgeri Ømands, der udelukkende producerer bacon af udvalgte griseracer. Røgeriet har vundet en produktpris ved Sol over Gudhjem samt modtaget en hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi. Allan fra Ømands vil på MAND&CO fortælle historien om livet som baconista på fuld tid og hvorledes rigtig bacon produceres. Indslaget krydres med smagning af forskellige typer bacon.

KL. 18.30 :: FELIX SMITH - RUNDT OM MERCEDES

Når Felix Smith indtager MAND&CO scenen, fredag den 3. november, vil han blandt andet komme omkring hans netop overstående tour til Portugal i en MB Marco Polo, AMG 50 års jubilæum samt rundt om Mercedes. 

KL. 19.00 :: MORTEN BARBRÈ & JONAS HAUSTED
Mød bl.a. Morten Barbré og Jonas Hausted kendt fra TV3´s program om Tattoo Salonen i København "The Old Barber Shop", og lad dem komme med et bud på personlighed via tusserne.

KL. 20.00 :: ENORM

Vil du have et ’levende’ bevis på, at du er én af de mænd, der tør, hvor andre bakker ud? Så har du chancen på MAND&CO, hvor du kan dyste om mandsmod og insekter. 

Når ENORM går på scenen er der nemlig talquiz om insekter, hvor de heldige hold kan vinde fede præmier fra ENORM - Smæk fyldt af larver. 

KL. 21.45 :: FEM - ON TOUR

Ikke bare én, men hele fem af Danmarks bedste komikere kigger forbi med stand-up konceptet FEM On Tour - en turné som de netop har afsluttet, men som du som besøgende på MAND&CO, får en enestående chance for at nå at opleve. Konceptet er enkelt: FEM fremragende komikere, der elsker at optræde og levere gode grin, underholder lige efter julebryggens frigivelse. Der er således linet op til en aften med masser af grin i godt selskab, når Dan Andersen, Heino Hansen, Daniel Lill, Rasmus Olsen og Morten Wichmann indtager scenen.

KL. 11.30 :: ØMANDS - FRA REVISOR TIL BACONISTA 

Allan Ømand Ungstrup ejer sammen med Mette Hoeing det lille røgeri Ømands, der udelukkende producerer bacon af udvalgte griseracer. Røgeriet har vundet en produktpris ved Sol over Gudhjem samt modtaget en hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi. Allan fra Ømands vil på MAND&CO fortælle historien om livet som baconista på fuld tid og hvorledes rigtig bacon produceres. Indslaget krydres med smagning af forskellige typer bacon.

KL. 12.00 :: CHRISTIAN GRAU

Mød den stærkt underholdende livsstilsekspert Christian Grau. I kraft af passionen for biler har Christian Grau været fast bilanmelder hos Go‘ Morgen Danmark en årrække, og er i dag vært på tv-programmet Vi Elsker Biler på TV2. Derudover ernærer Christian Grau sig i dag også som bil- og livsstilsekspert samt motorredaktør på Euroman, og ikke mindst som foredragsholder.

KL. 13.30 :: ERIK W. PEDERSEN

Erik W. Pedersen indtager MAND&CO scenen, hvor han vil fortælle om hvad prisen og indtægten er, ved at lave farlige mc og bil stunt kørsel til film.

Ydermere vil han snakke om hvordan vi alle kan opnå at få det liv, som vi virkelig fortjener? Og hvis der findes en løsning, vil du så bruge den? 

Erik har svaret på den ultimative julegave til dine kære – den gave som de aldrig glemmer!  

KL. 14.30 :: DAVID GULDAGER
David Guldager har i over et årti beskæftiget sig med digitale trends, ny teknologi og gadgets. De seneste 8 år har det været som redaktør på TV 2 og som fast ekspert i Go’morgen DK og på TV 2 News. David har et skarpt øje ude i fremtiden, og kan levende berette tilbage om hvad der kommer til at ske inden for tech-området. Oplev David Guldager på scenen lørdag den 4. november.

KL. 15.30 :: BJARKE BUNDGAARD, BRYGMESTER, CARLSBERG

Den passionerede ølhistoriker Bjarke Bundgaard fra Carlsberg giver MAND&CO et vildt indblik i Carlsbergs nyeste skud på stammen; Carlsberg 1883. Hvorfor er denne øl et enestående smagsbillede af historien, og hvordan er det lykkedes at genskabe en øl fra det forrige århundrede? Efter Bjarke Bundgaards indlæg, vil du have muligheden for at nyde en kold Carlsberg 1883.

Foruden de topaktuelle udstillere og et spændende sceneprogram, så byder MAND&CO også på et væld af herrefede oplevelser og aktiviteter. Gå på opdagelse i vores aktivitetsoversigt her.